On ollut ilahduttavaa huomata, että täällä blogissa jopa käy ihmisiä lukemassa juttujani! Kiitokset siis kävijöille! Kirjoittelu on ollut aika vähäistä viime aikoina lähestyvien töiden alun ja muuton takia, mutta toivon mukaan muuttuu taas aktiivisemmaksi syksyllä.

Kesällä on ihanaa, että on oma kunnollisen kokoinen parveke! Talvella (taisi olla tammikuuta) laitoin vanhoja kirsikkatomaatin siemeniä itämään ja ne kaikki 40 sitten iti kuitenkin vaikka vanhoja olivatkin. Taimista ovat saaneet nauttia monet lähisukulaisetkin. Itsellekin jäi muutama ja niiden satoa on saanut viime aikoina kerätä.

1804477.jpg

Jaakko puolestaan laittoi talvella tavallisesta kaupasta ostetusta paprikasta ottamiaan siemeniä itämään. Nekin itivät hyvin ja hedelmääkin on tulossa, vaikka puutarhanhoitoa harrastava tätini etukäteen asiaa hieman epäili.

1804476.jpg

Parveke on kuitenkin kohta taakse jäänyttä elämää, mutta uuden kodin pihaan on jo suunnitteilla kasvilavaa ja pientä kasvihuonetta niiden päälle vanhoista parvekelaseista.

Vanhempieni luona käydessäni aloitin projektia vanhoista ikkunan pokista peiliksi. Lasit on poistettu, mutta peilien leikkuu lasiveitsellä vaatii vielä harjoittelua. Taitaa homman jatkaminen jäädä muuton jälkeiseen aikaan, koska maanantaina alkaa työt ja purjehduskisojankin on tiedossa useampiakin lähiaikoina.