Viikonlopuksi riittää kovasti tekemistä, koska meillä on tiedossa kemian ja luokanopettajien demopäivät, jossa keskitymme 9. luokan kemiaan. No, tietenkään aikaa sopiessa en tiennyt Kädentaidot-messujen sijoittuvan samalla viikonlopulle. Onneksi kuitenkin pääsin töistä tänään jo yhdeltä ja pääsin Jaakon kanssa piipahtamaan messuilla.

En muista olenko aikaisemmin juuri näillä messuilla käynytkään. Nähtävää riitti vaikka kuinka! Eniten odotin nypläysjuttuja, joita niin harvassa paikassa on tarjolla messujen lisäksi. Ostin nypläykseen sellaiset puiset nypylänkiinnittimet, "sorkkaraudan" ja viivottimen, johon voi laittaa sisään nypläyksen. Muut ostokset olivat nyörinukke, nöffipiparimuotti ja Suuren käsityölehden tilaus ensi vuodelle. Kaupan päälle lehtitilaukseen sai joulukuun lehden ja helmisetin. Olipa hyvä, että tilaus tuli jätettyä tauolle edellisen pätkän loputtua syyskuussa.

Tänne vuodatukseen oli tullut uudet kategoriat joitain luetteloita varten. Oma blogini sijoittuu tällaisiin kategorioihin:


Arki ja perhe > Harrastaminen

» Käsityöt ja askartelu > Askartelu

» Käsityöt ja askartelu > Kortit

» Käsityöt ja askartelu > Muut käsityöt

» Käsityöt ja askartelu > Nukkekodit

» Käsityöt ja askartelu > Ompeleminen

» Koti, asuminen > Puutarhanhoito

» Koti, asuminen > Sisustaminen

» Lemmikit > Koirat

» Urheilu > Muu urheilu


Tämä on tällainen aika sekalainen blogi.. Mutta en jaksa joka jutulle omaakaan perustaa, kun kaikista ei riitä asiaa niin paljoa. Ainoa extrablogi on Rasselin blogi, johon kyllä kieltämättä vähemmän tulee kirjoiteltua. Nyt taidan siirtyä harjoittelemaan nyörinuke käyttöä. Nopeasti jo kokeilin huonolla menestyksellä, joten ehkä olisi pitänyt silti ottaa se lasten malli!