Kaapeissa on vaikka kuinka kankaita ja vähän olen kartellutkin viime kuukaudet kangaskauppoja, jotta ei enää yhtään enempää niitä kertyisi. Aika hyvin olen kyllä onnistunut kankaita kuluttamaan mm. farkkupaloja ja tikkikankaan kappaleita pannulappuihin sekä kauppakasseihin. Osa kierrätysfroteista meni myös kaverille kestovaippojen materiaaliksi.

Aikaa sitten tein Jaakolle farkut, joista jäi kangasta reilusti yli. Tuolloin asia harmitti hiukan, mutta nyt sain inspiraation ja tekaisin kankaasta itselleni hameen. Tosi vähän on tullut töissä hametta käytettyä. Osittain syynä on ollut ehkä pitkien hameiden puute, kun ei viileillä ilmoilla viitsi lyhyessä hameessa kulkea bussilla töihin. Nyt on ainakin yksi kiva. Kaavaa olin katsellut jo aikanaan lehden ilmestyessä, mutta sillon ei ollut sopivaa kangasta eikä varmaan aikaakaan.

2204541.jpg

Malli on mielestäni aika kiva, koska menee edessä takakappale etukappaleen päälle ja siihen kohtaan on saatu myös pitkät halkiot. Halkiot on aika tarpeelliset mulla, joka joudun kulkemaan bussille kuitenkin jonkin matkaa ja ei ihan viitsi hitaasti tallustella.

2204544.jpg

Tällaiset kukkakuviot kirjoin kumpaankin sivuun. Ei varmaan oikein aikaisemmissa kuvissa näy.

2204617.jpg