Aloitellaanpas sitten Omituisten ompelijoiden kerhon alkuvuoden haastetyötä, jossa lukijat saavat ehdottaa miten työtä jatketaan.

Tässä on oma lähtökohtani, noin 60 cm x 100 cm pala farkkukangasta, johon on koneella kirjottu toiseen päähän sudenkorento:

2204556.jpg

Olen ajatellut tehdä kankaasta kassin. Vaihtoehtoina käyttötarkoitukselle olen miettinyt työkassia tai sitten kassia nypläystyynylle. Sinänsä käyttätarkoitukset eroavat aika paljon toisistaan, että nypläyskassiin ei välttämättä tule taskuja, koska kuljetan tykötarpeet joka tapauksessa jossain muussa kuljettimessa, ja tekeminen kesittyisi lähinnä koristeluun. Sen sijaan työkassille on enemmänkin vaatimuksia. Opettajana kuljetan melko isot määrät kirjoja, papereita ja vihkoja päivittäin töihin ja takaisin kotiin. Tähän asti olen kuljettanut työkassissa myös lompakon, kännykän ym mitä ihmiset yleensä käsilaukussaan pitävät. Aika harvoin tulee tuon tavaramäärän kanssa kauppaan mentyä töiden jälkeen tai muutenkaan kesken työpäivän, joten käsilaukku ei sinänsä erillisenä ole tarpeen.

Eli: Ideoita otetaan vastaan!