Tilasin kaavat sunnuntaina, maksoin maanantaina ja tänään ne olivat jo perillä. Lisäksi tänään tuli muutenkin paljon postia minulle: Juju-kerhon kuukausikirje, jossa esiteltiin ihastuttava kuukaudenkirja Ideoita kotiin koko vuodeksi, Navigare-lehti ja jumppaohjeita työfysioterapeutilta.

 

Olen hiukan yllättynyt, että kaavat olisi tarkoitus leikata suoraan arkilta, eikä ensin jäljentää kaavapaperille. Täytyy nyt miettiä, että raaskinko leikata vai jäljentäisinkö silti. Jos noita kasseja meinaa tehdä enemmänkin, niin sillonhan kaavat kyllä kuluu selkeästi käytössä, mutta parin kolmen tekemisen vielä kestää. Mutta etukäteen ei voi tietää innostuksen määrää! Toinen yllätys oli, että kuvassakin näkyvä kaavan toimitusmuoto oli vain A5-kokoinen. Kaavat tilasin suomalaisesta Polinka-nettikaupasta.

Sormet syyhyää jo kovasti laukkujen ompeluun, mutta ensin pitäisi tehdä yksi collegepuku. Ja vaikka olen jo kotona, täytyy suunnitella huomisen tunteja, korjata kokeita ja miettiä mitä sanon illalla lukiomme tarjonnasta 9. luokkalaisten vanhempainilllassa. Mutta viikonloppuna minulla toivottavasti on aikaa antautua ompelulle!