Aamulla heräsin jo aikaisin, vaikka ei olisi tarvinnut. Aloin siinä lueskella käsityölehtiä, joista yhdestä löysin kivan tunikan mallin. Piirtelin siinä kaavat ja valitsin kankaan sekä vetoketjun muiden vielä nukkuessa. Ja nyt se on jo valmis:

Tarkempi kuva edessä olevista pintuck-laskoksista:

Noita pintuck-laskoksia on nyt tullut kolmeen työhön, joihin kaavat olen ottanut Ottobre Womanista, ihan kivat mielestäni. Tähän tunikaan kaava oli siis Ottobre Womanista 5/2008. Kangas on kai ihan villaa -mitään selostelappuja ei tietenkään enää ole tallessa, kun kaapista sen "löysin".

Tänään käytiin Ideaparkissa kääntymässä ja siinä sitten tuli poikettua taas Eurokankaassa, vaikka miehelleni sanoinkin ettei ole mitään ostettavaa sieltä. Mutta löytyihän sieltä kuitenkin jotain pientä: alekopasta 6e/kg lakanakankaita pari metriä ja vaaleapohjaista ohutta puuvillaa mekkoon. Tekisi niin mieli vaan alkaa tehdä siitäkin uudesta kankaasta mekkoa kesäksi, ehkä kietaisumallista, mutta nyt täytyy se OOK:n tekele kyllä rykäistä valmiiksi ennen kuun vaihdetta!

Tuli muuten jo uusin Ottobre Womankin. Olin vähän pettynyt tällä kertaa, vaikka ennen olen ollut aina ihan innoissani sen malleista. Oli siellä pari kivaa kaavaa, mutta täytyy nyt vielä tarkemmin lukea lehti läpi.