Olen edelleen asuntomessujen ja Pussukassa käynnin jäljiltä haltioissani, mitä kaikkea ihanaa sitä omaan kotiinsa voisikaan laittaa. Edellisen kirjoituksen lopussa olleet sydämet ovat alkua toivon mukaan laajemmallekin kauneuden lisäämiselle kodissamme.

Netissä olen kurkkinut kauniita tavaroita mm. Villa Rosmarinin, Wilhelmiinan kammarin, Wanilla Rosen sekä Putiikin Rannalla sivuilla. Kälyllä on sama kuume päällä ja hän jo tilasikin kaipaamansa peltisen leipälaatikon Wilhelmiinan kammarista.

Mukihylly muumimukeille on edelleen pelkiä laudan palasia, koska totesin homman hieman hankalaksi, koska hyllytasojen etureunaan on tarkoitus laittaa pyörötangot, mikä tekee kokoamisesta astetta haastavampaa. En ole hetkeen puutöitä tehnyt ja siksi päädyin tekemään ensin pyyhenaulakon. Pääsin harjoittelemaan myös pistosahan käyttöä.

1248957646_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Malli on kaiken kaikkiaan itse suunniteltu. Naulakosta puuttuu vielä sivukappaleiden yläosista reiät pyörötangolle. Perinteisesti edessä on ollut kaunis kirjottu liina peittämässä joskus ehkä likaisiakin tai vaatimattomia pyyhkeitä, ja tällaisen liinan ajattelin laittaa. Kun Jaakko kotiutuu reissultaan, saa hän porata reiät ja sitten pääsen maalaamaan ja laittamaan koukkuja.

Tänään on valmistunut yksi pehmosydän ystävän vauvalle viemisiksi, mutta kamera on miehen matkassa. Lisäksi on valmiiksi kirjottuina kaksi muuta sydäntä. Ahdistus alkaa iskeä, kun lomaa on jäljellä alle viikko... Miten sitä osaakaan/ jaksaakaan/ ehtiikään töiden jälkeen tehdä käsitöitä?