Viime päivinä olen tiukasti seurannut Interparcelista ompelukonepakettini etenemistä Englannista Suomeen. Tänä aamuna huomasin sen saapuneen keskiyöllä Turkuun. Siinä sitten arvuuttelin, että tulisikohan se huomenna perjantaina vai vasta maanantaina. Yllätys oli positiivinen, kun päivällä ovelle ajoi pakettiauto ja lähetti alkoi kantaa isoja laatikoita ovelle! Eihän sieltä Turusta ole Tampereelle kuin 100 km, joten ihan mahdollista. Vähän jännitin myös sitä, että olisiko paketti tullut Matkahuollolla ja pitänyt hakea Siwasta, mutta aivan turhaan jännäsin!

Uutta konetta on pikaisesti jo kokeiltu. Hyvin toimii, vaikka opettelemista kyllä on.

Äitini lupautui ostamaan vanhan koneeni kaikkineen. Jos joku tarjoaa tänään tai huomenna yli 850 e, niin voin vielä perua.

Uuden koneeni mukana tuli Huskylock s15-saumuri, joka on minulle tarpeeton. Sen laitan myyntiin piakkoin. Vähän kyllä rassaa, että täytyy taas myyntiä hoitaa, mutta Jaakko vähän lupaili hommaa järjestellä.

On mennyt yhdeksi myyntipuheeksi ja hankintojen selittämiseksi tämä kirjoittelu, mutta seuraavaan kirjoitukseen laitan kyllä vain valmistuneista ompeluista, joita niitäkin olen saanut eilen aikaiseksi.