Näyttää siltä, että lomalla on aikaa kirjoitella blogiin aikaansaannoksista niiden heti valmistumisen jälkeen :)

En enää yhtään muista, koska aloin tehdä kahvipusseista koppaa. Ei kun onhan siitä täällä blogissa, eli siis tammikuussa! Homma tyssäsi siihen, että ei ollut riittävästi muovista punosnauhaa muutaman koppakaitaleen tukemiseen. Onneksi Eija oli tehnyt myös juuri kahvikoppaa ja sain vinkiksi, että on se koppa muutenkin ihan riittävän tukeva. Enpä tullut ajatelleeksikaan... Eilen siivousvimmoissani huomasin askarteluhuoneen nurkassa koppaa varten ompelemani suikaleet ja totesin, että nyt on aika saada koppa valmiiksi, kun ei kerran niitä nauhoja enää tarvitse etsiä! Eilen pujottelin puolet kopasta ja tänään loput. Yllättävän iso homma koko projektissa oli kaitaleiden kiristäminen ja kiristyksen tasoittaminen eri puolilla koppaa. Kaitaleiden jämäkappaleista punoin ja ompelin vielä kaksi pannunalusta. Hyvä tukeva koppa tuli, joten aion ryhtyä hommaan vielä uudestaankin. Kahvipusseja on Juhlamokkaa valmiina vielä toiseen koppaan ja muista pusseja sekalaiseen yhteen koppaan. Sitten olen myös ottanut talteen neljä 15 kilon muovista koiranruokapussia, jotka luultavasti myös kävisivät samaan hommaan. Kuvauspaikaksi valikoitui tällä kertaa takapiha.

1276690825_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Viime kertaisen Triteks-vierailun tuloksena minulla on iso kasa trikoota odottamassa ompelemista. Yksi romanttiskuvioinen kangas alkoi painaa mielessäni. Olin miettinyt tekeväni itselleni siitä paidan, mutta tuli siihen tulokseen, ettei se ole minulle sopiva kangas. Kankaasta valmistui tunnissa kaavanpiirtoineen, kankaanleikuineen ja kaikkineen kiva T-paita tädilleni. Toivottavasti vain koko on sopiva. Taas tässäkin nähtiin, että kun hommaan vain ryhtyy ei se niin vaikeaa olekaan.

1276690836_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tänään on kesäkuun viimeinen sarjakilpailu, joten tämän päivän käsityöt on tehty. Nyt koiraa ulkoiluttamaan ja Näsijärvelle nautiskelemaan!

Saara