Kevään arvioinnit ovat kovimmassa vauhdissaan. Onneksi osa arvioinnista on jo ohi ja muutenkin ovat tunnit jo vähentyneet. Siitä huolimatta töitä vielä riittää, jos ei muuten niin ainakin papereiden järjestelyä ja töissä luokan siivoamista.

Käsitöihin en ole osannut tarttua viime aikoina. Ompelupöytä on hautautunut liiaksi kaikkeen tekemättömään ja keskeneräiseen, mistä johtuen aloittaminen ei ole ollut helppoa. Kevään koittaminen kuitenkin pakotti ompelukoneen ääreen. Nyt ei enää tarvitse takkia ja koiraan ulkoiluttaessa pitäisi silti olla joku paikka avaimille, kännykälle ja pussille. Vanhan koiranulkoilutuskassi palveli hyvin, mutta joutui kuluneena roskikseen. Uuden tein pikaisesti kierrätysfarkusta. Hihnasta tuli liian pitkä, joten päädyin tekemään pari koristelenkkiä. Niissä voi tarvittaessa kulkea mukana vaikka koiran kampa.

Mun piti laittaa kuvakin siitä kassista, mutta Vuodatuksen käyttöliittymä on näköjään muuttunut huonosti toimivaksi... Täytyy siis kokeilla myöhemmin uudestaan.

Lisäsin kuvan, kun keksin miten editorin sai takaisin vanhaan malliin...

t. Saara