Mukavasti on uusi työ lähtenyt alkuun. Oppilaat ovat mukavia ja niin myöskin opettajat. Ekalla viikolla oli tunteja 16 ja tällä viikolla 10, joten melko rauhallista työn kannalta. Olen kuitenkin vapaina päivinäni ollut Matematiikan opetuksen erityiskysymyksiä -kurssin ryhmän kanssa kolmessa eri tasoisessa oppilaitoksessa, joten ei aika pitkäksikään ole päässyt tulemaan. Ensi viikolla alkaa 9.luokan kemian kurssi puolikkaan luokan kanssa laboroinneilla. En vielä tiedä, miten homman toteutan, mutta onhan tässä vielä viikonloppu ja alkuviikko aikaa :)

Jaakko valmistui virallisesti nyt keskiviikkona diplomi-insinööriksi. Valmistumisjuhla on koululla ensi viikon perjantaina. Kun vaan saisin omat loput kurssini valmiiksi, niin voisimme alkaa suunnitella yhteisiä juhlia. Etukäteen niitä ei oikein viitsi pitää, eikä oikein olisi aikaakaan. Ehkä siis sitten keväämmällä! Teemaksi on ajateltu jotain violettia, jotain laineita, jotain purjeita... Paikaksi ei kuitenkaan vuokrata purjehduspaviljonkia, koska vuokra olisi aika valtava.

Yhdet housut ompelin valmiiksi viikko sitten, mutta kuvat ovat Jaakolla kameralla. Ja Jaakko palaa ensi yönä Uumajasta työmatkalta. Joten ehkä kuvia sitten myöhemmin...