Askarteluhuone on kaaoksessa, samoin tuntuu olevan koko muukin koti. Mm. viime syksyn keittiöremontin jäljiltä oli vielä levynkappaleita yhdessä nurkassa. Lehtikoppa on täynnä, aikaa sitten tulleita lehtiä kaiken lisäksi.

Lehtien järjestystä helpottamaan (ja piilottamaan) pääsi isotätini kapiokirstu. Isotäti ei tosin koskaan ollut naimisissa, mahtoiko sota viedä sulhasen. Tämä on aikaisemmin toiminut minulla keskeneräisten töiden varastona. Tosin, sieltä löytyi täysin unohtuneita töitä, joten vähän on ollut liian tehokas varasto!

Samalla kuvioinnilla oleva kaappi houkuttelisi. Sellainen olisi tiedossa, mutta täytyy vielä miettiä, mihin sen sijoittaisi, ja tietysti kysyä, voisinko sen saada omaan kotiini.

Kangaskaapista siivosin pois erään farkuista hameeksi muunnoksen. Hametta siitä ei ikinä tullut, joten päätin tehdä lahkeista kauppakassin. Kasseja meillä on (kuulemma) jo riittävästi, joten tämä kassi lähtee sopivalla hetkellä jonnekin tuliaisiksi.

Kirjahylly pullistelee. Toisaalta toivoisin askarteluhuoneeseen omaa kirjahyllyä. Luultavasti hankimme kuitenkin pidennystä yhden välin verran nykyiseen Lundiaan. Puuhyllyt.fi on suomalainen nettikauppa, josta saa käytettyä Lundiaa ja firman valmistamaa (omien sanojensa mukaan) alkuperäistä lundiatyyppistä hyllyä. Kesäkuun loppuun asti saa toimituksen ilmaiseksi.

Näihin tunnelmiin,

Saara