Keittiöremonttia on mennyt nyt reilut 2 viikkoa ja töissäkin olen ollut jo 2 viikkoa. Iltaisin ollaan oltu joko purjehduskisoissa tai kierretty ostamassa keittiön osia/ tehty jotain keittiöön. Ainoa valmistunut näinä viikkoina on avainnauha työavaimille, joka tulikin tositarpeeseen. Olisihan tämä keittiöremontti jo varmaan ohi, jos ei oltaisi lattiaa laitettu uusiksi ja oltaisiin kärry saatu aikaisemmin, mutta...

Tänään haettiin kuitenkin vihdoinkin uudet kaapit, tai oikeastaan niiden osat. Vaikka kaapit olivat palasina, riitti niitä silti reilu kärryllinen. Ovet ja karuselli haetaan myöhemmin. Palasia aseteltiin jokunen tovi kärryyn ja sitten vielä Jaakko yksin kantoi ne kotona sisälle, kun minä pidin koiralle seuraa takapihalla. Uusia koneitakin meille on jo ilmestynyt ja seinääkin maalattu. Kuvia taidan laitella kuitenkin vasta valmiista keittiöstä.

Kesäisellä Ikean retkellä valikoin jo reelinkitankoja ja magneettilistan keittiöön. Saa nähdä, innostutaanko sellaisia laittamaan.

Kaikki keittiötavarat ovat pakattuina laatikoihin ja kasseihin. Ja nämä ovat sitten isona kekona yhdessä huoneessa. Tulee vain mieleen, onko kaikki ihan tarpeellista? Täytyy käydä kipot vielä kaappiin laittaessa läpi ja ihan oikeasti osan voisi karsia pois.

Olisi varmasti jo aika laittaa vähän pattereihin lämpöä, kun koneella istuessa sormet alkaa tuntua kylmiltä! Töissäkin oli aika viileää tänään. Syksy sieltä tulee pitkän ja lämpimän kesän jälkeen. Onneksi kylmästä pääsee eroon pukemalla riittvästi lämmintä! Pinwheel- villatakki ei ole juurikaan edennyt, mutta täytyypä laittaa puikot viuhtomaan, niin saisi vaikka jo täksi talveksi käyttöön.

Saara