Arvonta on suoritettu satunnaislukugeneraattorilla. Todennäköisyys voittaa oli osallistujilla jopa 20%, koska ilmottautuneita oli ehtinyt määräaikaan mennessä tulla vain viisi. Olisi ehkä pitänyt mainostaa enemmän arvontaa, mutta ehkä sitten ensi kerralla. Mutta tuloksiin: Arvontakone arpoi voittajaksi numeron neljä, joka on Riina. Onnea Riina! Otatko jotain kautta yhteyttä, niin pystyn toimittamaan palkinnon perille.

Tämä talvi on ollut todella poikkeuksellinen. Pakkasta on riittänyt joulukuusta asti. Suojakelien puuttuessa lumi on jäänyt höttöiseksi ja paksuksi kerrokseksi. Meidän takapihalla oleva koristeomenapuu on saanut ahkeran asiakkaan Rasselista, joka syö pienenpieniä hedelmiä ulkoillessaan.

1266145979_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Sain vihkoindin viimeistelyä jo kauan keskeneräisinä olleet kaksi neuletta. Synttärilahjaksi äidiltä saatu Puro-liivi oli yhtä kerää liian lyhyt, minkä takia purin siitä puolet pois ja lisäsin pituutta. Hihansuihin en heti tajunnut laittaa tarpeeksi leveyttä, joten jouduin siinäkin kohdassa purkamaan noin 5 cm. Loppuvaiheessa aloin jännittää langan riittämistä, mutta hyvin riitti. Jäi jopa 30 cm ylimääräistä! Puro-lanka pitäisi aloittaa aina samasta suunnasta kerää, mutta minä en sitä huomannut tehdä, joten raidoitus ei ole Novitan suunnittelijoiden mukainen vaan hiukan sovellettu. Toisena neuletyönä minulla oli Baktus-huivi täysakryylisestä Papagenasta. Vaikka huivi ei ole iso ja ohjekaan vaikea, en meinannut millään saada valmista.

1266145960_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ensi perjantaina ja lauantaina pääsen tekemään pentatonista lyyraa. Jospa muistaisin ottaa kameran mukaan ja voisi ottaa eri tekovaiheista kuvaa.

Hyvää ystävänpäivää ja pitkiä pellavia!

Saara