Jaakko tilasi multa mökille suodatinpussitelineen. Tein sellaisia useita vuosia sitten parikin lahjaksi. Kaava on Suuren käsityölehden joulunumerosta 2003. Näihin sain käytettyä tilkkulaatikosta pari kangasta päälliseen, yhden pehmusteeksi ja yhdet valmiit kangassuikaleet reunoihin. Vinonauhakääntäjällä suikaleen kääntäminen vinonauhaksi käy tosi sujuvasti. Se on ollut hyvä hankinta (tai oikeasti sain ne kyllä Jaakolta joululahjaksi pari vuotta sitten).

Mökillä ollessa valmistui isoäidinneliöitä lisää, nyt niitä on kai 13 tai 14. Yksi pikkupussukka on kuvaamatta tästä välistä.

Keinun uusi jalusta ei ole minun tekemäni, mutta haluan sen silti esitellä tässä. Istuin oli vielä hyvässä kunnossa, joten se uusitaan vasta myöhemmin. Voi kuulostaa ehkä hassulta, mutta nyt tehdyt jalat ovat jo keinun kolmannet. Istuin on toinen laatuaan. Suvussa on siis kovasti käsityön tekijöitä... (Tämä keinun jalkaosa on Jaakon tekemä.)

Tällä hetkellä työn alla on puutarjottimen tuunaus. Ostin Ikeasta tarjottimen, jonka Jaakko ensin hioi ja mä olen sitä maalannut. Sisäosaan on tulossa vielä mosaiikkia (jämälaattoja vanhan kodin kylppäriremontista).

Rattoisaa kesän jatkoa!

Saara