Kaksi viikkoa sitten osallistuin elämäni ekaa kertaa purjehduskilpailuun. Sattumalta se sattui olemaan vielä Naisten kilpailu, jossa siis täytyy naispuolisen ohjata venettä. Veneenä oli Mikon Who, Me?, jota olin aikaisemmin ajanut aika vähän. Enemmän olin ajanut siihen mennessä omaa venettämme. Sattui vielä sellainen päivä kohdalle, että tuulta oli keskimäärin 10 m/s, puuskissa jopa 14 m/s... Alkuun kyllä hirvitti, mutta niin taisi muitakin, koska osallistujia oli vain neljä!

1646717.jpg

Sijoitus oli lopulta 2. Melko hyvin näin aloittelijalta. Vaikka kyllä Mikko paljon antoi neuvoja purjehduksen aikana, kun ei aina omat taidot riittäneet. Ja olihan se heti alkuun pakko pelotella, että Jaakon kallo menee halki, jos teen vahinkojiipin (käännöksen) ja isopurjeen puomi heilahtaa yllättäen...

Saman viikon keskiviikkona olikin sitten ensimmäisen sarjakilpailun aika, mutta tyynen kelin takia se siirtyi juhannuksen jälkeiselle viikolle. Viime viikolla olin Helsingissä kemian kurssilla, joten seuraavat kisat ovat nyt alkavalla viikolla edessä. Onkin jo aikaa, kun olemme vakimiehistöllä olleet koossa, koska meillä tytöillä on ollut vaihtelevien aikataulujen takia vaikeuksia olla samaan aikaan paikalla :) Ehkä pääsen huomenna kokeilemaan myös uusia hengaushousujani.