1287146031_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Viikolla käytiin  Tampereen Lankamaailmassa kurkkaamassa, mitä sieltä löytyy. Ja löytyihän sieltä vaikka mitä! Tarkoitus ei ollut ostaa mitään, mutta muutamiin sukkiin tuli lankaa ja KnitPro-pyöröpuikkoihin pidempi kaapeli. Viime talvena aloittamaani Pinwheeliä olen jatkanut nyt viime aikoina aikaisempaa ahkerammin. Hiukan jännittää, miten tulee käymään koon kanssa, kun käytän 7-veljestä ja ohjeen tiheydet on laskettu jollain muulla langalla. Hihan paikat olen tehnyt ohjeen mukaan, mutta ympärystä jatkan nyt niin kauan kuin tuntuisi olevan riittävästi.

Aloitin syysloman siivoilemalla paikkoja. Ekana vuorossa on makuuhuone, koska siinä ei ole niin paljoa hommaa (ellei ala kaappeja siivota samalla...). Siitä toivottavasti etenen askarteluhuoneeseen ja sitten työhuoneeseen, jossa edelleen on keittiöremontin jäljiltä jonkun verran astioita!

Rasseli on on ihana tuhistelija! Se pötköttää tuossa vieressä maassa ja pitää mölinää. Ei siis hauku tai murise. Kohta lähdemme yhdessä ulos ja samalla töistä tulevaa Jaakko vastaan.

Saara